kapi femisan

[icegram campaigns=”14335″]

Kao odlično pomoćno sredstvo za lečenje brojnih “ženskih” oboljenja se vrlo često preporučuju Femisan A kapi.
Prema proizvođačkoj recepturi, dobro je primenjivati ih i za ublažavanje određenih neprijatnosti, ali i kao preventivno sredstvo. Takođe je navedeno da se nesmetano sme koristiti ovo prirodno sredstvo uz tradicioalnu terapiju medikamentima.

Važno je napomenuti da se u njima ne nalaze ni konzervansi, a ni hromoni, te da su Femisan A kapi sačinjene od vrlo pažljivo odabranih biljaka.

Femisan A kapi upotreba

Pored toga što je dobro koristiti ih za regulisanje predmenstrualnog sindroma (PMS), svakako se preporučuje primenjivati Femisan A kapi za regulaciju neredovnog menstrualnog ciklusa.

Takođe je navedeno i da pomažu otklanjanju benignih cisti na jajnicima i dojkama, ali i kod endometrioze.
Uz to, se koriste i kada postoje miomi na materici, sindrom policističnih jajnika (PCOS), ranice na grliću materice, kao i fibrocistične promene u dojkama, a svakako je dobro koristiti ih kod pojave steriliteta kod žena.

kapi femisan

Femisan A kapi kako se piju ?

Vrlo je važno pažljivo se pridržavati uputstva za upotrebu i ispoštovati pravilo o trajanju terapije.
U slučaju da se Femisan A kapi piju preventivno, dovoljno je piti po 20 kapi i to jednom ili dva puta dnevno.
A precizan odgovor na pitanje kako se piju Femisan A kapi se može dobiti isključivo na osnovu tačnih tegoba koje osoba ima.

Najčešće se preporučuje koristiti ih u količini od po 30 kapi, rastvorenih u malo vode i tu količinu piti 2 do 4 puta u toku dana, svakako pre jela.

Neophodno je kapi piti u periodu od 2 meseca, te obavezno ispoštovati pravilo proizvođača, pa napraviti pauzu u trajanju od 2 sedmice i onda nastaviti sa kurom prema istom principu, a u ukupnom trajanju od 2 do 8 meseci.

Femisan A za neplodnost

Kako je navedeno u proizvođačkoj specifikaciji, Femisan A treba koristiti i kod ženskog steriliteta. Brojna su iskustva korisnica, koje za svoju trudnoću treba da zahvale upravo korišćenju ovih kapi.

Femisan A kapi i endometrioza

Kao i kada su u pitanju mnoga druga oboljenja, koja muče pripadnice nežnijeg pola, tako se i Femisan A kapi i endometrioza dovode u vezu, jer postoje indicije da ovo pomoćno lekovito sreedsto zaista i u tom slučaju pomaže.

Femisan A kapi akne

Samim tim što regulišu hormonski status, Femisan A kapi bi svakako trebalo da budu korišćene i kod pojave akni.
Podrazumeva se da treba maksimalno ispoštovati savet proizvođača o upotrebi u tom slučaju.

Za miome

Ako se koriste Femisan A kapi za miome, svakako je potrebno, kao i za sva ostala oboljenja, koja se njima leče, primenjivati tačno propisanu terapiju.

Femisan za ciste na dojkama

Iako se Femisan A kapi za ciste na dojkama preporučuju, važno je naglasiti da one naročito ostvaruju pozitivan .efekat kada su u pitanju fibrocistične promene na dojkama

Femisan A kapi nuspojave i iskustva

Kako je navela kompanija koja proizvodi Femisan A kapi, nuspojave nisu poznate.
A kada su u pitanju iskustva, mora se priznati da je izuzetno mali procent nezadovoljnih korisnica.

Femisan A cena

Kada se pominje Femisan A, cena je nešto što često odbija mnoge. Mada, ne zbog toga što jedna bočica ovih kapi košta između 700 i 900 dinara, već zato što je predviđeno za 2 meseca, koliko traje prvi ciklus terapije, utrošiti oko 6 bočica kapi.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply