Čaj za urinarne infekcije i kamen u bubregu

caj za urinarne infekcije

ČAJNA MEŠAVINA HERBA MED No: 120

Čajna mešavina HERBA MED No: 120 je izvor biološki aktivnih jedinjenja namenjena za održavanje zdravlja organa urinarnog sistema.

Kod oboljenja, kao što su kamen u bubregu, cistitis-upala mokraćne bešike kao i bakterijske infekcije uro-trakta, veoma efikasna je čajna mešavina HERBA MED No: 120, čijom se redovnom upotrebom dolazi do željenih rezultata.

Upala mokraćne bešike-CISTITIS, može biti bakterijska i nebakterijska.

Kod bakterijske upale mokraćne bešike-cistitisa, najčešća i najupornija bakterija je Escherichia coli, a tu su i proteus, pseudomonas, klebsielahlamidija, ureaplazma

Ukoliko se ove bakterije blagovremeno i potpuno ne eliminišu, infekcija će se ponavljati i po nekoliko puta u toku godine i na taj način narušavati imuni sistem, a česte i nelečene upale bešike i kanala mogu dovesti do upale jajnika kod žena i prostate kod muškaraca takođe, infekcija se može proširiti i na bubrege i izazvati ozbiljnije zdravstvene probleme.

Simptomi urinarne infekcije mogu nekada biti potpuno zanemarljivi, a najčešće su praćeni bolovima, osećajem peckanja i pritiska pri mokrenju, čestim mokrenjem, a nekada se javlja i krv u urinu.

Čajna mešavina HERBA MED No: 120 je izuzetno efikasna upravo kod ovih zdravstvenih problema, jer je jak urinarni antiseptik.

Zahvaljujući svom jakom antibiotskom dejstvu i efikasnim aktivnim materijama koje sprečavaju zadržavanje bakterija za mukozni sloj uro trakta, čajna mešavina HERBA MED No: 120 DOVODI DO ELIMINISANJA bakterije ESCHERICHIE COLI i drugih bakterija uro-trakta.

Odredjene aktivne materije ove čajne mešavine su odlični diuretici i na taj način se stimuliše povećano isticanje urina i lakše i brže ispira urinarni trakt.

Kao prirodni antibiotik, pored toga što eliminiše bakterije, odstranjuje zaostale eritrocite i leukocite koji mogu biti odlična podloga za razvoj novih patogenih oblika pa zato terapiju treba sprovesti do kraja, da bi se potpuno epitalizovala sluznica uro trakta i time sprečila eventualna nova infekcija.

Kod nebakterijske upale mokraćne bešike-CISTITISA, simptomi su često mokrenje uz osećaj peckanja i bolnog pritiska, a kasnije se mogu javiti groznica, krv u mokraći, pa i bolovi u leđima ako se infekcija proširi na bubrege.

Bol može da bude toliko jak, da deca, pa i odrasli odlažu mokrenje, što naravno pogoršava stanje.

Čajnom mešavinom HERBA MED No: 120 se veoma brzo smiruje zapaljivi proces jer fenolna i salicilna kiselina kao nosioci aktivnog principa ove čajne mešavine imaju izuzetno jako antiinflamantorno i analgetičko dejstvo.

Upravo čajnom mešavinom HERBA MED No: 120 se ovi bolni i neprijatni simptomi smanjuju i nestaju brzo, ali se sa terapijom nastavlja do krajnjeg izlečenja, jer ako se upala ne sanira potpuno, može preći u hronični oblik, pa tada lečenje traje mnogo duže.

Veoma rasprostranjen problem kod ljudi sa našeg podneblja je prisustvo peska i kamena u bubregu i mokraćnoj bešici.

Česta je pojava da ni ne znamo da imamo pesak ili kamen, sve dok on ne počne da se pomera, što za posledicu ima jake bolove, pa čak i pojavu krvi u urinu.

Pesak ili kamen nastaju kada se manje rastvorljive supstance, kao što su kalcijum oksalat, kalcijum fosfat, mokraćna kiselina i cistin, kristalizuju u urinu.

Stvaranju kamena ili peska u uro-traktu pogoduju metabolitički i hormonski poremećaji i naravno česte infekcije urinarnog sistema.

Zato je preporuka, da svi koji imaju sklonosti ka ovim zdravstvenim problemima, piju dnevno bar 2 litre čajne mešavine HERBA MED No: 120, koja sadrži aktivne supstance koje rastvaraju i tope ove kristale (stvarajući najfiniji mulj) i pomažu njihovo izbacivanje sa lakoćom, bez bolova i povreda sluznice uro-trakta.

Zahvaljujući svom diuretskom dejstvu čajna mešavina HERBA MED No: 120 veoma efikasno ispira ceo uro-trakt.

Nakon terapije treba uraditi kontrolni ultrazvuk, kako bi pratili proces topljenja, koji zavisi od sastava peska ili kamena.

U čajnoj mešavini HERBA MED No: 120 su prisutne i biljke regeneratori, koje regenerišu i epitalizuju oštećenu sluznicu bešike i mokraćnih kanala.

Najvažnije je da čajnom mešavinom HERBA MED No: 120 peckanje, bol, otežano i bolno mokrenje prestaju vrlo brzo, čime se omogućava bolji kvalitet života i naravno nastavak terapije do krajnjeg i željenog rezultata.

Čajna mešavina HERBA MED No: 120 se preporučuje i preventivno, kako bi se sprečila eventualna pojava peska ili kamena u bubregu, a naročito osobama koje su sklone urinarnim infekcijama.

Čajna mešavina HERBA MED No: 120 je odobrena od Ministarstva zdravlja Republike Srbije po rešenju broj 13876/2019.

Cena: 600,00 din.