femisan B cena

Za sve pripadnice lepšeg pola, koje dođu u period menopauze su namenjene Femisan B kapi, budući da otklanjaju najčešće tegobe, koje to životno razdoblje prate.

Femisan B kapi namena i upotreba

Najpre se mora naglasiti da su Femisan B kapi izrađene od lekovitog bilja, koje je sa naročitom pažnjom i stručnošću izabrano.

Osnovna namena im je da maksimalno olakšaju, ne samo tegobe koje se u periodu menopauze javljaju, nego i da ostvare pozitivan uticaj na brojne bolesti, koje prate taj period u životu žena.

Budući da su sačinjene od sasvim neškodljivih sastojaka, proizvođač navodi da se mogu koristiti u dužem vremenskom periodu, ali pod uslovom da se u potpunosti poštuje uputstvo za upotrebu.

femisan B cena

Za žene u menopauzi

Upravo se Femisan B kapi se preporučuju kao najbolje rešenje za žene u menopauzi, a predviđeno je da se koriste prema važećem uputstvo proizvođača. Ukoliko se na taj način koriste, gotovo sigurno imaju pozitivan uticaj na mnoge nelagodnosti koje se tada javljaju.
Takođe su pokazale naročito pozitivan učinak i na smanjenje pojave osteoporoze i arterioskleroze, ali i ostalih oboljenja koja su neretko pratioci menopauze.

Da li deluju na sve probleme u menopauzi

U zavisnosti od izraženosti simptoma, zavisi i to da li Femisan B kapi deluju na sve probleme u menopauzi.
Jasno je proizvođač naveo da primarno utiču pozitivno na nervozu, koja je prateći simptom ovog životnog doba, te da umiruju nervni sistem u slučaju preosetljivosti.

Takođe ima pozitivan uticaj i na takozvane valunge, ali i na znojenje, koje je isto tako pojačano u ovom periodu. Pored toga, Femisan B kapi treba koristiti i ako se javlja lupanje srca, te razdražljivost i nesanica.

Druga korisna dejstva

Pored toga što ublažavaju mnogobrojne nelagodnosti, Femisan B kapi imaju i druga korisna dejstva.
Svakako imaju uticaja na umanjenje nervne napetosti i lupanje srca, a poboljšavaju i celokupan rad nervnog sistema u tom periodu.

Budući da u doba menopauze može da se javi kako šećerna bolest, tako i povećanje krvnog pritiska, primećeno je da Femisan B kapi pozitivno utiču i na smanjenu pojavu tih oboljenja.

Druga korisna dejstva, koja ovaj lekoviti preparat ima se ogledaju i u umanjenju šanse za nastanak kako osteoporoze, to jest proređenja kostiju, tako i arterioskleroze, ali i mnogih drugih bolesti krvnih sudova i srca.

Doziranje

Preporuka je da se tri puta u toku dana koriste Femisan B kapi i to neposredno pre jela. Način korišćenja je vrlo jednostavan, jer u 2 decilitra vode treba dodati 20 do 30 kapi.

Posebno je važno u potpunosti se pridržavati uputstva za upotrebu, te Femisan B kapi koristiti u kontinuitetu i to u periodu od 4 do 6 sedmica. Posle toga je naročito važno da bude napravljena pauza u trajanju od 2 nedelje, posle čega se ponavlja ista terapija, takođe sa obaveznom pauzom.

Nuspojave

Prema uputstvu proizvođača, nuspojave nisu zabeležene, tako da je preporučeno kapi koristiti na propisan način sve do nestanka tegoba.

Femisan B iskustva korisnika

Kao i za bilo koji lekoviti preparat, tako su i komentari za Femisan B kapi donekle podeljeni.Ipak, mora se priznati da je mnogo više zadovoljnih korisnika ovog proizvoda. Najvažnije je, kako navode iskustva korisnika, da se Femisan B kapi isključivo koriste u skladu sa navedenim uputstvom.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply