Vežbe za skidanje pivskog stomaka

Ako ste u potrazi za načinima i vežbama za skidanje tog ružnog pivskog stomaka, naišli ste na pravu stranicu. Ovaj post je o svim vežbama za skidanje pivskog stomaka.

Ako redovno pijete, sigurno ste primetili da je vaš stomak počeo da se uvećava u odnosu na normalnu veličinu. Verovatno ste na putu da zaradite pivski stomak! Jedan od razloga razvoja pivskog stomaka je redovno uzimanje alkohola, naročito piva. Kako sadrži visok nivo kalorija, ove kalorije imaju tendenciju da se akumuliraju oko struka i stomaka, i tako je termin „pivski stomak” nastao. Pivski stomak najčešće se javlja kod muškaraca, jer pojedini muški hormoni imaju tendenciju da podstiču masti da se akumuliraju oko stomaka. Kod žena, masti se obično deponuju u prostor butina i kukova, iako postoje žene koje takođe imaju pivski stomak. Imati takav ogroman stomak je neprijatno, i što je najvažnije, izloženi ste mnogim kardiovaskularnim bolestima. Stoga, važno je da se borite protiv pivskog stomaka u ranoj fazi, iako nikad nije kasno. Prvo i najvažnije, morate da smanjite naviku pića i ograničiti ih na jednom ili dva puta nedeljno. Naredni korak bi bio obavljanje temeljnih vežbi za sagorevanje masti na stomaku kako biste dobili onaj ravan izgled.pivski stomak1

Vežbe za skidanje pivskog stomaka

Trčanje i brzo hodanje za skidanje pivskog stomaka

Ne postoji ništa poput trčanja ili brze šetnje da se smanji pivski stomak. To ne samo da pomaže da izgubite pivski stomak, već reguliše i ceo telesni sistem. Trčanje ili brzo hodanje može da sagori skoro više od 900 kalorija na sat. Ako počnete dan džogiranjem ili brzom šetnjom vaše metaboličke aktivnosti će se pojačati i pomoći da se brzo oslobodite prekomerne masti u predelu stomaka, pod uslovom da u tome budete dosledni.

Vožnja bicikla za skidanje pivskog stomaka

Kada se ugojite, Vaša jadna kolena moraju da snose teret, što može dovesti do različitih problema sa kolenima. Vožnja bicikla može pomoći da olakšate problem sa kolenima, kao i pivskim stomakom. Čak i spora vožnja bicikla pomaže da sagorite više od 500 kalorija na sat. Što brže vozite, više kalorija ćete sagoreti. Takođe možete pokušati vožnju uz brdo; to je odličan način da se poveća intenzitet vežbanja, gubitak kalorija, kao i da se ojačaju mišići kolena.

Počnite da se bavite nekim sportom

Bavljenje sportom čini da Vaše srce pumpa brže i da se znojite, što pomaže oslobađanju toksina iz tela. Sportovi kojim se najbolje razgrađuju masti su plivanje, golf, tenis ili stoni tenis. Čak i ako se bavite nekim od ovih sportova svaki dan po 30 minuta, počećete da primećujete rezultate skidanja pivskog stomaka u roku od 15 dana. Ove sportske aktivnosti mogu da dovedu do fantastičnih rezultata ako dramatično smanjite unos pića i unosite dobro izbalansiranu hranu. Štaviše, sport je takođe i savršeni izvor opuštanja.

Druge vežbe za skidanje pivskog stomaka

Ako udružite gore navedene vežbe zajedno sa drugim podnim vežbama kao što su trbusnjaci, kućni bicikl, sedeći trbušnjaci, naopaki trbušnjaci, čučnjevi, podizanje nogu, uvijanje stomaka, bočna okretanja i tako dalje, sigurno ćete uočiti dramatične rezultate u skidanju pivskog stomaka. Doduše, ove podne vežbe neće pomoći da se smanji stomak, ali će ga sigurno zategnuti i ojačati trbušne mišiće. Povećavajte broj ponavljanja postepeno i to će pomoći da bolje izgradite trbušne mišiće.

Možete da skinete pivski stomak samo  primenom stroge discipline što se tiče ishrane i pića. Krenite sa efikasnim vežbama za otklanjanje pivskog stomaka i trudite se da religiozno pratite režim vežbanja.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply