regenerisite

[icegram campaigns=”14051″]

Postoji povrće koje se koristi već nekoliko godina za lečenje raznih bolesti jer su njegova svajstva vrlo efikasna, naročito kod problema sa štitnjačom, zatezanja kože i borbe sa bolestima probavnog takta.

Zbog toga ćete danas videti sve dobre stvari koje će vam se desiti ako uključite ovo povrće u svoj režim ishrane. Ova namirnica je sposobna za znatno poboljšanje vašeg zdravlja. Ona može obnoviti tkiva kože, pospešiti varenje hrane, eliminisati toksine iz tela i boriti se protiv stomačnih problema.

Ovo povrće takođe dobro utiče na jetru jer joj pomaže da dobro funkcioniše. Ono takođe rastvara kamen u žučnoj kesi. Sa druge strane, ima idealna svojstva za borbu protiv upale u predelu nosa, te eliminiše upalu sinusa.

Ovo magično povrće je rotkvica! Ima jestivo korenje i bogata je vitaminom C i brojnim antioksidantskim svojstvima, kao i važnim hranljivim materijama koje mogu izuzetno dobro uticati na organizam.

Neverovatan recept

Rotkvica je takođe odličan laksativ koji će vam pomoći da izbegnete konstipaciju i regulišete svoju crevnu floru. Takođe će vam pomoći da rastvorite kamen u bubregu i da detoksifikujete celo telo.

Vlakna koje ovo povrće sadrži su idealna za absorpciju holesterola i zasićenih masti koje se mogu naći u prerađenim namirnicama. Kada se kombinuje sa velikim sadržajem joda, to će vam pomoći da regulišete funkcionisanje štitne žlezde. Ovako ju je najbolje konzumirati da bi se dobila sva njena dobra svojstva.

Sastojci:

  • 4 rotkvice
  • 1 komad đumbira
  • 4 kašike meda
  • sok ood 4 limuna
  • ½ čaše vode

Priprema i način konzumiranja

Sve sastojke pomešajte u blenderu. Kada se formira gusta mešavina, sipajte je u teglu i teglu čvrsto zatvorite.

Uzmite kašiku ove mešavine 3-4 puta dnevno na tri nedelje i pijte dve litre vode dnevno kako biste u potpunosti usvojili dobra svojstva rotkvica.

Ovaj recept će poboljšati vaše celokupno zdravlje i nivo energije!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply