Za mnoge žene u svetu, prva opcija bi bila plastična hirurgija za povećanje grudi. Ali, priroda nam i dalje daje najbolje lekove i rešenja za ovu vrstu problema.

U ovom tekstu ćemo vam pokazati najbolje biljke koje vam mogu pomoći sa veličinom grudi:

Najefikasnija biljka je piskavica. Piskavica potiče iz Grčke. Možete kupiti ovu vrstu semena u bilo kojoj apoteci. Sve što treba da uradite je da kupite seme piskavice, stavite ih u vodu i ostavite da odstoje preko noći, i sutradan da izmasirate svoje grudi ovom vodom.

Još jedna biljka koja je dobra za rast grudi je čičak. Ako konzumirate ovu vrstu biljke, onda će se vaš protok krvi u tkivu dojke povećati i vaši reproduktivni organi će raditi mnogo bolje.

Komorač je popularna biljka koja je takođe poznata po tome da smanjuje grčeve kod beba. Komorač sadrži velike količine dianetola, fotoanetola i anetola. Sva ova jedinjenja povećavaju estrogen u ženskom telu. Komorač sadrži velike količine fitoestrogena, za koji je poznato da stimuliše rast grudi i kao i proizvodnju mleka kod dojilja.

grudi-rast

Još jedna biljka koja ima sastojke i iste efekte kao komorač je sladić.

Anis je još jedna biljka koja je vrlo korisna za rast grudi. Ova kineska biljka sadrži sastojke koji pojačavaju proces rasta dojki, tako da ako želite veće grudi, onda je ovo prava biljka za vas. Trebalo bi da počnete da ga koristite što pre!

Da li ste ikada čuli za biljku Pueraria Mirifica? Ova biljka potiče sa Tajlanda i koristi se u mnogim različitim kozmetičkim kremama i losionima protiv bora. Takođe se koristi kao aktivni sastojak u kremama i tabletama za rast grudi.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply