antiparazitni program

Parazitarne infekcije su česte u današnje vreme, a uglavnom bivaju jako uporne, te je potrebno lečiti ih u dugom vremenskom periodu, a klinička slika je često jako burna i lomi pacijenta. Navešćemo samo par parazita koje najčešće naseljavaju organizam i napadaju organe – i uvidećete zašto je borba protiv parazita jako bitna za zdravlje organizma !

Trihomonijaza – izazvana parazitom trihomonas, jeste seksualno prenosiva infekcija koja često prolazi asimptomatski, a kada se bolest pogorša, izaziva niz simptoma: svrab, crvenilo, promene u genitalnoj regiji, glavobolju i malaksalost.

Infekcija parazitom kriptospora izaziva hroničan proliv, veliku proizvodnju gasova, bolove u donjem delu stomaka, vrtoglavicu, povraćanje, dehidraciju, gubitak na telesnoj težini i povišenu telesnu temperaturu.

Đardijaza izaziva prolive, gnojave stolice i hroniču dehidraciju organizma.

Toksoplazmoza je parazitarna infekcija izazvana toksoplazmom gondi koja izaziva niz simptoma sličnih gripu, otečene limfne čvorove, grčeve u mišićima i bol koji može potrajati i duže od mesec dana.

Crevni metilj Fascilopsis zahvata delove creva, izazivajući bolesti koje mogu da pređu u malignitete – takve bolesti su ulcerozni kolitis, Kronova bolest, inflamatorne bolesti creva, kao i sindrom nervoznih creva.

antiparazitni program

Paraziti u organizmu – čišćenje organizma od parazita

Parazitarne infekcije lome organizam, često idu zajedno sa virusnim i bakterijskim infekcijama, a njihovo elimisanje dovodi do značajnog poboljšanja zdravlja organizma.

Doktorka Hulda Klark je ceo svoj medicinski vek provela kao imunolog i  mikrobiolog koji se vodila idejom da biljke mogu lečiti parazitarne infekcije i to jako uspešno!

Mnogi antiparazitni lekovi izazivaju brojne neželjene efekte i često se ne mogu koristiti u kombinaciji sa drugim lekovima, dok biljke ne izazivaju ovakve efekte i mogu se koristiti neograničeno, što je posebno bitno za parazitarne infekcije koje mogu potrajati jako dugo. Antiparazitarni program Hilde Klark je posebno važan za osobe narušenog imunog sistema – posledično izazvanog od strane brojnih bakterija, parazita i virusa. Pošto je ovo terapija za “čišćenje organizma”, često se koristi u kombinaciji sa programom za čišćenje jetre, a ovakva kombinacija programa je posebno blagotvorna za osobe koje boluju od dijabetesa melitusa, anemičnim osobama i osobama koje imaju oboljenja srca i krvnih sudova. Ovaj program se ispostavio kao odličnim za lečenje respiratornih bolesti kao što je astma, a i osobe koje imaju hronične alergije mogu imati benefita od ovog programa.

Tokom primene ovog blagotvornog, antiparazitskog programa, potrebno je izmeniti način ishrane! Izbacuju se namirnice bogate mastima i ugljenim hidratima – tako da je tokom primene programa obustavljeno konzumiranje tamnih i masnih mesa, masti, mleka i mlečnih proizvoda, dok je korišćenje šećera i zaslađivača strogo zabranjeno – ove namirnie mogu da se lepe za krvne sudove i da ih “čistači” povuku kroz organizam što opet povećava rizik da se “zalepe” za krvne sudove malog promera! Međutim, osoba ne mora da gladuje tokom ovog programa, preporučuje se povećani unos lisnatog, zelenog povrća, kao što su zelena salata, brokoli, spanać i karfiol, crveno povrće, crveno i citrusno voće, integralne žitarice, raž, ječam, ovas.

Tokom samog programa, potrebno je unositi veliku količinu vode u organizmu – 3 litara vode dnevno je neophodno kako bi antiaprazitarni program Hilde Klark delovao!

Antiparazitni program – recept

Recept za antiparazitarni program Hulde Klark je veoma jednostavan! Lek se sastoji od 3 biljke za koje se ispostavilo da su odlične u borbi protiv parazita – crnog oraha, pelina i karanfilića. Ove biljke uklanjaju kako odrasle parazite, tako i larve i jaja koje tokom vremena prelaze u odrasle parazite – što ovaj program čini idealnim u sprečavanju fatalnih parazitarnih oboljenja!

Crni orah – “magičan sastojak” ove biljke jeste njegova zelena ljuska. Zelena ljuska crnog oraha sadrži tanin i kinon – prirodne supstance koje su zapravo ključne u ubijanju parazita, larvi i jaja. Ostale supstance kojima je crni orah bogat, a koje su pokazale da su dobre u brobi protiv parazita – jod i alkaloidi. Tokom pravljenja leka, potrebno je voditi računa da zelena ljuska crnog oraha ne pocrni – to se dešava u jesen, a ukoliko pocrni – gubi tanin i kinon, odnosno, gubi svoje antiparazitarno svojstvo.

Pelin – koji se koristi u izradi mnogih alkoholnih pića, obiluje supstancama koje su dobre u borbi protiv parazita – tujon, santonin i izotujon. Gorčinu pelinu daje materija seskviterpenski lakton koji, upravo svojom gorčinom deluje na membrane parazita, koje oštećuje, a onda druge dve supstance deluje na jedro i organele parazita, uništavajući ih. Za izradu leka, potrebno je koristiti listove pelina – prvo se osuše, a potom se mrve. Osušeni, izmrvljeni pelin se koristi za izradu lekovite tinkture.

Karanfilić – obiluje lekovitim supstancama – eugenolom i taninom. Ove supstance su posebno bitne u lečenju malarije, šuge, kandide i tuberkuloze, te se koriste i i za izradu antituberkuloznih i antiparazitarnih lekova. Nakon što se od karanfilića osuši ulje, ubacuje se u smesu i od nje pripravlaj tinktura. Pošto je jako teško nacediti ulje od karanfilića, savetujemo Vam da ulje kupite u apoteci.

Antiparazitni program – iskustva

Većina osoba se slaće u jednom – ovaj lek je neverovatno lako koristiti. Potrebno ga je konzumirati svakog dana kako bi ispoljio svoj efekat na delove samog parazita. Većina pacijenata je nakon nekoliko meseci korišćenja antiparazitarnog programa Hilde Klark ublažilo svoje simptome, a neki od njih su se i potpuno izlečile! Ispitivanjem navika osoba koje su primenjivale antiparazitarni program, došlo se do sledećih rezultata: osobe koje su redovno konzumirale lek, a uz to se pridržavali stroge dijete, izbacivali masti a ubacivali namirnice bogate vlaknima – u potpunosti su se izlečile!

Zanimljivo je pomenuti da je ovaj program ublažio ili potpuno eliminisao simptome i drugih organkih problema – snizio je krvni pritisak, rešio je problem depresije i anksioznosti, dijabetičarima je regulisao nivo šećera u krvi, osobama sa hepatitisom je u mnogo čemu pomogao čišćenju krvi, a osobe koje su bile alergične na veliki broj materija, kasnije nisu ispoljavale znake alergije prilikom dodira sa tim materijama. Osobe koje su pile ovu tinkturu periodično, a nisu izmenili životne navike – nisu imali značajne promene.

Zaključak je de je antiparazitarni program veoma blagotvoran i efikasan ukoliko se primenjuje u strogo prepisanom vremenskom režimu i ukoliko se kombinuje sa zdravim načinom ishrane.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply